27 apr. 2010

Blogul localitatii Bozanta Mare


Blogul celor din Bozanta Mare este http://bozantamare.wordpress.com/. Citeste comentariul sa vezi de ce am postat acest articol.

2 comentarii:

Adm spunea...

Am postat acest articol deoarece pe blogul localitatii Bozanta Mare http://bozantamare.wordpress.com/ , in dreapta la sectiunea "Blogroll" este postat link catre blogul nostru, al comunei Dumbravita. Multumesc administratorului blogului celor din Bozanta Mare (Ilie Matra) pentru interesul aratat comunei noastre . Cine doreste sa viziteze blogul localitatii Bozanta Mare o poate face pe site ul http://bozantamare.wordpress.com/ si http://absolventi1969.wordpress.com/. Felicitari celor care isi promoveaza in acest fel localitatea

Ilie Matra spunea...

Ovidiu, in primul rind felicitari si aici pentru site-ul comunei Dumbravita, aveti ce arata si o faceti, invit pe cei care trec pe aici sa-l deschida si sa vada cu ochii lor. Asezarea comunei si a satelor componente este foarte generoasa natural, oamenii sint si ei “ca pe la noi”, merita sa treci prin acele locuri, sa le vezi si sa le intelegi. Oamenii, obiceiurile si locurile noastre nu sint cu nimic mai prejos decit cele din Grecia, Austria sau Elvetia de exemplu, dar trebuie sa deschidem ochii Europei asupra noastra. Si pentru asta fiecare dintre noi poate contribui.

Ilie Matra

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Orice parere este binevenita asa ca te invit sa comentezi articolul...NU UITA...si parerea ta conteaza.