16 iul. 2010

Inundatiile din comuna Dumbravita - 14.07.2010



Aflati mai multe in comentariu

1 comentarii:

Adm spunea...

In 14.07.2010 in jurul orelor 18:00 o rupere de nori a inundat comuna Dumbravita si pe alocuri adancimea era de 1 metru, apele ajungand in gospodariile oamenilor iar drumul judetean care leaga Dumbravita de Baia Mare a fost acoperit de suvoaie. Vreme de o ora nu s-a putut circula. Au fost afectate localitatile Dumbravita, Unguras, Rus si Chechis.
Drumul care face legatura intre localitati a fost complet acoperit de ape, iar oamenii au inceput sa isi evacueze animalele din curti si sa isi scoata bunurile de valoare din casa ca sa le poata salva din fata torentilor. Au fost inundate cel putin 70 de locuinţe, iar o porţiune de 500 de metri din drumul comunal a fost blocat. De asemenea, apele care au transportat material aluvionar au colmatat mai multe fântâni, un pod şi 10 podeţe. În unele locuri mai joase, din punct de vedere al amplasamentului, înălţimea apei revărsate au atins înălţimea de 1 metru. S-a dispus deplasarea la Dumbrăviţa a 32 de jandarmi (din care 2 ofiţetri), care să acţioneze şi să sprijine populaţia afectată de efectele negative produse de fenomenele meterologice periculoase. Au fost prezenti si prefectul si presedintele Consiliului Judetean Maramures.

Care au fost pagubele de la tine din localitate? Daca asa ceva s-a mai intamplat in comuna noastra. Poti face comentarii despre situatia din localitatea ta aici

Pentru mai multe fotografii cu inundatiile click pe titlu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Orice parere este binevenita asa ca te invit sa comentezi articolul...NU UITA...si parerea ta conteaza.