20 mai 2010

"Comentarii" despre scoala Rus


Pe site ul www.emaramures.ro din 17.05.2010 (click pe titlu pentru art din emaramures.ro) a aparut un articol despre unitatile de invatamant din Maramures care risca sa si piarda personalitatea juridica...cineva facea comentarii despre scoala Rus...vezi mai multe in comentariu

6 comentarii:

Adm spunea...

Pe site ul www.emaramures.ro din 17.05.2010 a aparut un articol despre unitatile de invatamant din Maramures care risca sa si piarda personalitatea juridica iar intre scolile care se gasesc in aceasta situatie este si scoala Rus (chiar si scoala Surdesti).
Din ceea ce spune Inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Maramures : “nu se va lua decizia mutarii elevilor in scolile la care vor fi arondate aceste structuri, prin urmare, elevii nu vor fi obligati sa strabata kilometri intregi pentru a merge la cursuri, ci vor ramane in aceeasi unitate de invatamant. In urma deciziei ministeriale, insa, aceste institutii vor functiona ca structuri ale unei alte unitati scolare, ca atare directorii si directorii adjuncti isi vor pierde posturile”, deci elevii scolilor din Rus (Surdesti) nu trebuie sa intre in panica ca ar putea face naveta la Dumbravita (Sisesti).

Ceea ce mie mi-a atras atentia si chiar ma socat, a fost comentariul (pe care il puteti citi cu click pe fotografie) in care cineva facea comentarii despre scoala Rus dar in special acuza cadrele didactice ca sunt slab pregatite si nu stiu sa comunice iar acuzatia mai grava era ca bat copiii. Imi vine greu sa cred ca se intampla acest lucru si va rog pe voi sa veniti cu argumente pro sau contra pentru ca este foarte usor a acuza pe cineva si cand e de dovedit aceste acuze (daca ele exista cu adevarat) toata lumea face un “pas in spate”.

Daca vreti sa cititi articolul din www.emaramures.ro dati click pe titlul de sus “Comentarii despre scoala Rus”.

Adm spunea...

Legat de acest subiect, cineva mai facea un comentariu si despre scoala din Chechis sugerand ca acolo lucrurile sunt si mai "complicate". Va invit sa va spuneti parerea si despre acest lucru

Anonim spunea...

La noi in scoala in Rus nu stiu de asa ceva , sa bata profii pe copii si ca sa fiu sincera niciodata nu s-a intamplat lucrul acesta.
Eu cred ca este o razbunare sau cineva a luat vreo nota mica si acuma vine si acuza in stanga si in dreapta. Nu mai tot umblati dupa toti care ies si spun o prostie si daca tot a fost postata aici de ce nu a mai scris nimic sa vina cu dovezi? O MINCIUNA SI O FRUSTRARE A UNEI FETE (care se semneaza MARIA).

adm spunea...

In acest blog si pe site ul www.sindresti.nvn.ro voi scrie tot ce consider ca este interesant si important legat de comuna Dumbravita, indiferent daca supar sau nu pe cineva. Astfel acest articol (din emaramures.ro) l-am gasit intamplator si chiar m-a interesat ca era legat de scolile noastre unde am fost elevi, suntem sau ne vom duce copiii. Cand am vazut ca cineva a scris despre scoala Rus la „comentarii” am vrut sa vad ce contine acel mesaj si am fost socat cand am vazut acele acuzatii. Bineinteles ca nu am crezut nimic din ceea ce era scris dar am considerat necesar sa clarific aceasta situatie mai ales ca cineva a lansat acuzatii pe un site local foarte urmarit si nimeni nu a venit cu mai multe precizari astfel lumea ramane cu ideea prin care acea persoana („Maria”) a adus acuzatii profesorilor din scoala Rus. Nu voi face un „caz” din acest subiect pentru ca, probabil, asa cum spunea si „anonim” este „o minciuna si o frustrare a unei fete (care se semneaza MARIA).

Anonim spunea...

Cunosc bine profesorii din scoala Rus, dar nu se intampla nici pe departe ce scrie in acel comentariu. Daca e o problema in scoala Rus, se datoreaza doar faptului ca de zeci de ani nu s-a inestit serios in modernizarea unitatii. Cu respect pentru cadrele didactice ale scolii Rus,
Ioana.

Anonim spunea...

Scoala din Chechis are mari probleme datorita numarului redus de elevi, dar nu trebuie uitat ca rezultatele elevilor din Chechis sunt performante, iar profesorii ,parintii si demnitarii primariei trebuie sa colaboreze si sa rezolve situatia cat mai curand si in mod favorabil elevilor care ar pierde ore bune cu naveta ,iar randamentul lor va scadea.Multumesc!

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Orice parere este binevenita asa ca te invit sa comentezi articolul...NU UITA...si parerea ta conteaza.